Kakpolicy

På bergsala.se använder vi kakor, eller cookies, som de också kallas. En kaka är en liten datafil som lagras i din dator.

Våra kakor innehåller ingen personinformation utan hjälper oss bara att hålla reda på webbläsaren så att den blir unik för våra interna system. Vi behöver denna information för att hålla reda på hur många unika besökare vi har och vilka webbläsare dessa har. Detta för att kunna optimera upplevelsen för våra besökare.

Kakor från tredje part

Vi använder tredjepartskakor för att få statistik. Dessa kakor lyder under respektive företags regler. Tredjepartskakan vi använder är från Google Analytics vilket är ett verktyg för att vi ska få reda på hur många som besöker vår sajt och vilka sidor som är mest besökta. Läs mer om hur Google hanterar insamlad data här.

Om du inte vill tillåta lagring av kakor på din dator kan du stänga av det i din webbläsares inställningar. Då kommer inga kakor att lagras men vissa delar av vår sajt kommer att fungera sämre och vissa delar inte alls.

Så här ändrar du dina inställningar för kakor i:

Stäng av spårning via Google

När du besöker den här webbplatsen och är inloggad med ditt Google-konto samt har gett Google rätt att sammanföra din surfhistorik med ditt konto så kan du få riktad reklam baserat på hemsidor som du besökt, inklusive bergsala.se. Nödvändig data samlas in via Google Analytics och gör att vi har lättare att rikta annonser till de som redan visat intresse för en produkt. Den insamlade informationen ger inte möjlighet att identifiera någon enskild person eller användare. Du kan läsa mer om vilken information som Google samlar in här: http://www.google.com/policies/privacy/.

Google konto-användare kan närsomhelst ändra sin annonsupplevelse genom att slå på och av denna form av annonser i sina Google kontoinställningar.

Användare kan förhindra att data samlas in via DoubleClick-kakan och att den sedan hanteras av Google genom att ladda ner och installera webbläsartillägget för DoubleClick här https://www.google.com/settings/ads/plugin.

Ett annat alternativ för att deaktivera DoubleClick-kakor är att besöka https://www.google.com/settings/ads/anonymous.

 


© Bergsala, All rights reserved.